Tači putuje u Ankaru na poziv Erdogana

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači putuje u Ankaru na poziv Erdogana

Predsednik Kosova Hašim Tači danas će na poziv predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana otputovati u zvaničnu posetu Turskoj, saopšteno je iz Tačijevog kabineta.

Tači će biti dočekan uz najviše državne počasti, sastaće se sa Erdoganom, a razgovorima dvojice predsednika kasnije će se pridružiti u članovi delegacija dve zemlje, navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je u saopštenju.

Kosovski predsednik će se sastati i sa premijerom Turske Binali Jildirimom, kao i sa predsednikom parlamenta, İsmailom Kahramanom.

Tokom posete Turskoj, Tači će položiti vence cveća u Mauzoleju Ataturka, u Skupštini Turske i na mestu terorističkog napada na Bešiktašu, u Istanbulu.

Tači će takođe održati i predavanje na Univerzitetu TOBB u Ankari, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.