Tači 28. marta u Skupštini o susretu sa Dačićem

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači 28. marta u Skupštini o susretu sa Dačićem

Premijer Kosova Hašim Tači informisaće u četvrtak, 28. marta Skupštinu Kosova o poslednjoj rundi razgovora s premijerom Srbije Ivicom Dačićem u Briselu.

Tači je od predsednika Skupštine Kosova Jakupa Krasnićija tražio da se obrati Skupštini povodom susreta s premijerom Srbije Ivicom Dačićem 20. marta u Briselu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kome je prisustvovala visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton.

Posle svakog susreta dvojice premijera u Briselu Tači je o susretu informisao Skupštinu, predsednicu Atifetu Jahjagu i lidere političkih partija, sem lidera Samoopredeljenja, pošto se taj pokret protivi razgovorima o normalizaciji odnosa Srbije i Kosova.

Sledeći sastanak premijera Srbije i Kosova je zakazan za 2. april u Briselu.

Prištinski mediji pišu da je tada moguće postizanje sporazuma o ovlašćenjima zajednice opština sa srpskom većinom.

Povezane vesti: Dačić i Tači razgovarali posle sednice UN Dačić na sednici SB UN: Kosovo nećemo priznati, nadamo se dogovoru Tači na sednici SB UN: Tražićemo od Srbije kompenzaciju za ratnu štetu Žbogar: Sporazum će biti postignut 2. aprila Đurić: Čekamo da se Priština pomeri makar milimetar u odnosu na početak dijaloga
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači 28. marta u Skupštini o susretu sa Dačićem

Izvor: Akter, 25.Mar.2013

Premijer Kosova Hašim Tači informisaće u četvrtak, 28. marta Skupštinu Kosova o poslednjoj rundi razgovora s premijerom Srbije Ivicom Dačićem u Briselu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.