TV Prva i prošle nedelje najgledanija VIDEO

Izvor: B92, 04.Maj.2020, 18:56

TV Prva i prošle nedelje najgledanija VIDEO

I protekle nedelje Prva je bila najgledanija nacionalna televizija u udarnom terminu među publikom do 50 godina sa ostvarenih 17,4 odsto udela u gledanosti.

Naša kuća u tom periodu je bila i najgledanija komercijalna televizija od ranog jutra do ponoći među urbanom publikom do 50 godina.

Gledaoci takođe biraju jutarnji program Prve televizije koji je sa 15 odsto udela u gledanosti bio ispred drugih televizija sa nacionalnom frekvencijom među urbanom publikom do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 50 godina.

Sa ostvarenih 12 odsto udela u gledanosti i Vesti Prve bile su ispred konkurencije među urbanom publikom do 50 godina.

Domaći serijski program Prve televizije svakako je bez premca kada su u pitanju rezultati israživanja i merenja gledanosti. „Igra sudbine“ bila je ubedljivo najgledanija serija u toku prošle nedelje sa milionskim auditorijumom i udelom u gledanosti od preko 30 odsto.

Kanale Kopernikus grupe u toku prošle nedelje pratilo je blizu pet miliona gledalaca.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite uz program Prve televizije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.