TV Avala se izvinila Sladjani Milošević

Izvor: S media, 01.Dec.2010, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Avala se izvinila Sladjani Milošević

Televizija Avala i generalni menadžer te kuće Bojana Lekić izvinili su se danas umetnici Sladjani Milošević zbog neprijatnosti koje je doživela od jednog od kamermana i saopštili da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak.

"TV Avala i ja lično i na ovaj način izvinjavamo se našoj poznatoj i uvaženoj umetnici Sladjani Milošević, koja je kao naš dragi gost doživela neprijatnost zbog potpuno neprimerene, neposlovne, pa i nekulturne reakcije jednog od kamermana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zaposlenih u našoj kući", navela je Lekić u odgovoru Demokratskoj stranci Srbije.

D S S je juče u otvorenom pismu Bojani Lekić protestovao zbog omalovažavanja i vredjanja Sladjane Milošević kojoj je jedan od kamermana po izlasku iz studio uputio pogrdne reči zato što je u emisiji istakla svoju funkciju u okviru resora za kulturu D S S-a.

Bojana Lekić je istakla da je disciplinski postupak protiv tog kamermana pokrenut odmah, bez čekanja bilo kakavog otvorenog pisma D S S.

"Istine radi, otvoreno pismo nismo ni očekivali jer je direktor produkcije pod čijom je nadležnošću i sektor snimatelja odmah obavio razgovor i sa gospodjom Milošević, kao i sa dotičnim kolegom, saslušao obrazloženja da se njih dvoje znaju odavno i da mu se komentar omakao upravo zbog toga i uprkos tome na licu mesta

tražio izvinjenje gospodji Milošević", navela je Lekić.

Ona je istakla da je Sladjana Milošević prihvatila izvinjenje, što je bio jedini razlog da Avala nije odmah upoznala javnost sa incidentom i sa merama preduzetim tim povodom.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV AVALA SE IZVINILA SLAĐANI MILOŠEVIĆ

Izvor: Kurir, 01.Dec.2010

BEOGRAD - Televizija Avala i generalni menadžer te kuće Bojana Lekić izvinili su se danas umetnici Slađani Milošević zbog neprijatnosti koje je doživela od jednog od kamermana i saopštili da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak..BEOGRAD - Televizija Avala i generalni menadžer te kuće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.