TV Al džazira od novembra na Balkanu

Izvor: Blic, 12.Jul.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV "Al džazira" od novembra na Balkanu

Direktor "Al džazire" za Balkan Goran Milić najavio je kako će emitovanje programa ove televizijske mreže početi 1. novembra. Prema njegovim rečima program ove kuće biće drugačiji od svih ostalih elektronskih medija u regionu.

U izjavi za portal Sarajevo-x.com Milić je rekao da se privodi kraju izgradnja centralnog studija koji će biti smešten u Sarajevu.

On je objasnio da je ovaj grad izabran za središte televizije koja će se emitovati u celom regionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "isključivo zbog kontakata koje su pojedini ljudi iz BiH imali sa ljudima iz "Al džazire", a posebno sa njihovim ljudima koji rade u Turskoj". Milić je i dodao da će "Al džazira" imati studije i u Zagrebu, Beogradu i Skoplju.

Program će biti emitovan na južnoslovenskim jezicima koji se međusobno lako razumeju (BiH, Srbija, Hrvatska i Crna Gora), a u ostalim zemljama regiona program će se prevoditi na jezike koji se govore u tim državama, objasnio je Milić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV Al Džazira od novembra na Balkanu

Izvor: S media, 12.Jul.2011

Direktor "Al Džazire" za Balkan Goran Milić najavio je da će emitovanje programa ove televizijske mreže početi 1. novembra. Program ove kuće biće drugačiji od svih ostalih elektronskih medija u regionu, najavljuje Milić. ..Televizijska mreža "Al Džazira" počeće sa emitovanjem programa na...

Nastavak na S media...

Goran Milić: Izvještavat ćemo objektivno i bez strasti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Jul.2011, 01:49

ADVERTISER-SERBIA.COM / Sarajevo - Direktor programa Al Jazeere Balkan, Goran Milić, je istakao da bi emitovanje programa ove televizije moglo početi već u novembru..(KLJUČNE REČI: Al Džazira Balkan; regionalne TV stanice; regionalne televizijske stanice; mediji; televizija)>>>

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.