TUGA! Preminula poznata voditeljka u 42. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 10:48

TUGA! Preminula poznata voditeljka u 42. godini

Lesli Svik Van Nes preminula je iznenada na odmoru sa svojom porodicom na Floridi.

Bivša voditeljka vesti iz Iliniosa iznenada je preminula dok je bila na odmoru sa porodicom. Kako prenosi Yahoo news, Lesli Svik Van Nes (42) se razbolela i prevezena je u bolnicu 6. aprila. Četiri dana kasnije, preminula je.

U čitulji za Van Nes navedeno je da je preminula u Napulju na Floridi.

Prema njenjoj stranici na LinkedIn-u, Van Nes je započela novinarsku karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2003. godine.

Dženifer Dejl, potpredsednica za regrutovanje na Grej televiziji, oglasila se 12. aprila povodom smrti koleginice.

"Lesli Van Nes, koju smo imali sreće da imamo kao deo porodice Grej, preminula je jutros. Lesli i njen suprug Tom imaju dva dragocena dečaka. Molimo vas da ih čuvate u vašim molitvama. Obavestićemo vas o daljim detaljima", navodi se u njenoj izjavi.

Voditeljka Natali Vil, koja je počela da radi istog dana na televiziji kada i preminula novinarka, nije mogla da obuzda emocije.

Lesli je bila fenomenalan novinar. Bila je lider u redakciji - rekla je Vil pre nego što su je obuzdale emocije.

- Izvinite, nisam mislila da će ovo biti ovako teško - dodala je.

Lesli je u čitulji opisana kao "izuzetna majka i žena“ koja je radila na stvaranju mogućnosti za buduće novinare širom Sjedinjenih Država putem programa stipendija i plaćenih stažiranja.

- Bila je posvećen roditelj koji je učio decu važnosti čitanja, bezbednosti, učenja i ljubavi. Zajedno, sa njenim suprugom, cilj im je bio podignu najbolej moguće oblikovane mlade muškarce, bez obzira na odsustvo entuzijazma sa vremena na vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.