TRINAESTORICA PROTIV POSLANIKA KOJI PUŠE

Izvor: Kurir, 18.Okt.2010, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINAESTORICA PROTIV POSLANIKA KOJI PUŠE

BEOGRAD - U zgradama Skupštine Srbije, na Trgu Nikole Pašića i u Ulici kralja Milana, od sutra će parlamentarcima, zaposlenima u stručnoj i informativnoj službi, obezbeđenju, novinarima i gostima u potpunosti biti zabranjeno pušenje, čak i u skupštinskom restoranu i bifeu.

Na osnovu Naredbe o sprovođenju Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu, koja stupa na snagu, pušenje će biti zabranjeno i u službenim automobilima, kancelarijama, skupštinskim salama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pisarnici, blagajni i novinarskoj sobi.

Pušenje neće biti dozvoljeno ni u hodnicima, holovima, liftovima, toaletima, birotehnici, ekspozituri pošte, prostorijama za prijem predstavki i pritužbi građana. Za kontrolu zabrane pušenja će, između ostalih, biti zaduženi i šefovi poslaničkih grupa, mada među njima, kao i drugim poslanicima, ima i strastvenih pušača.

Pored predsednika poslaničkih grupa, u zgradi u Ulici kralja Milana pušače će "nadzirati" pet osoba, a u Domu Narodne skupštine - osmoro.

"Kontrolori" su ovlašćeni da od lica koje prekrši naredbu zatraže da prestane sa pušenjem ili da ga, ukoliko ne posluša, u dogovoru sa Službom obezbeđenja udalje iz prostorije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici ne mogu više da puše ni u restoranu

Izvor: Mondo, 18.Okt.2010

U zgradama Skupštine Srbije, na Trgu Nikole Pašića i u Ulici kralja Milana, od sutra će u potpunosti biti zabranjeno pušenje, čak i u škupštinskom restoranu i bifeu.

Nastavak na Mondo...

Skupština: Zabrana pušenja i u restoranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2010, 03:52

BEOGRAD -..U zgradama Skupštine Srbije, na Trgu Nikole Pašića i u Ulici kralja Milana, od danas će parlamentarcima, zaposlenima u stručnoj i informativnoj službi, obezbeđenju, novinarima i gostima u potpunosti biti zabranjeno pušenje, čak i u skupštinskom restoranu i bifeu...Na osnovu Naredbe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.