TRANSKRIPTI: OVAKO RADE ELITNE PROSTITUTKE Zavlači ga da prođemo bez seksa, posle mora kod žene!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSKRIPTI: OVAKO RADE ELITNE PROSTITUTKE Zavlači ga da prođemo bez seksa, posle mora kod žene!

Devojke su razgovarale uoči sastanka sa oženjenim muškarcem, a tokom konverzacije je bilo jasno da nisu uznemirene činjenicom da on ima ženu, jer su dogovori vezani za hranu i plažu u tom trenutku bili važniji od bilo kog drugog moralnog načela

Istražitelji iz Rumunije su radili na slučaju elitnih prostitutki kako bi otkrili detalje vezane za ljude koji su na bilo koji način učestvovali. Pored toga što su ih prisluškivale, devojkama su vlasti upadale na lične >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << profile na društvenim mrežama, kako bi se razotkrila ovaj aktuelni vid prostitucije.

Ovi transkripti su se pojavili 11. februara a datiraju još iz novembra prošle godine. U razgovoru između Lavinie Despine i Denise Bite, policija je otkrila mnogo o tome kako funkcioniše ovaj “sistem iza kulisa”.

One su razgovarale uoči sastanka sa oženjenim muškarcem, a tokom konverzacije je bilo jasno da nisu uznemirene činjenicom da on ima ženu, jer su dogovori vezani za hranu i plažu u tom trenutku bili važniji od bilo kog drugog moralnog načela.

Lavinija: Da se razumemo, to je vila sa 700 soba!

Denisa: Vau!

Denisa: Pozvaću da kažem da moramo da odemo večeras, može?

Lavinija: Da, ali sutra idemo uzalud, jer kada ideš kod njega na piće, ne desi se uvek nešto.

Denisa: Aha.

Lavinija: Možemo i da pitamo za novac da imamo sutra za plažu.

Denisa: Da.

Lavinija: A sutra ćemo da ga zovemo…

Denisa: Daaa.

Lavinija: To je samo novac za hranu, znaš? Ja želim razne stvari.

Denisa: Možda će se nešto desiti večeras, pa uzmemo novac.

Lavinija: Ne verujem da će “ono” da se desi večeras. Prvo ćemo na piće, onda ćemo naručiti neku hranu, najverovatnije. Onda će da bude previše kasno, pa će on da ode kući. Na večeru! Sa svojom ženom!

(Klick.ro)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.