TRAMP JASAN: Ovo nije opoziv već pokušaj PREVRATA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP JASAN: Ovo nije opoziv već pokušaj PREVRATA!

Koriste sva sredstva da ga sruše!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da procedura opoziva koju su ranije inicirale demokrate u Predstavničkom domu Kongresa predtavlja prevrat.

- Što više saznajem svaki dan, dolazim do zaključka da se ne dešava opoziv, već prevrat, čija je svrha da se od naroda oduzme vlast, njihov glas, njihove slobode, njihov Drugi amandman (sloboda oružja), religija, vojska, zid na granici i njihovo bogom dana prava kao građana Sjedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Američkih Država! - napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

As I learn more and more each day, I am coming to the conclusion that what is taking place is not an impeachment, it is a COUP, intended to take away the Power of the....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 1, 2019

Tramp se trenutno suočava sa opozivom, pošto su demokrate u Predstavničkom domu Kongresa SAD prošle nedelje najavile pokretanje istrage za opoziv zbog telefonskog razgovora sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim.

Demokrate tvrde da se Tramp oslonio na ukrajinskog lidera kako bi pokrenuo istragu protiv jednog od Trampovih protivnika, Džoa Bajdena. I Tramp i Zelenski negirali su da je bilo ikakvog pritiska tokom razgovora.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.