TRAMP BEZ KONKURENCIJE: Podržao ga Mič Mekonel

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:10

TRAMP BEZ KONKURENCIJE: Podržao ga Mič Mekonel

Bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli suspendovala je svoju kampanju za predsedničku nominaciju.

Odlazeći lider republikanaca u Senatu Mič Mekonel podržao je danas Donalda Trampa u trci za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

- Potpuno je jasno da je bivši predsednik Tramp zaradio potrebnu podršku republikanskih glasača da bude naš kandidat za predsednik SAD. Ne treba da čudi to što će kao kandidat imati moju podršku - naveo je Mekonel, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujork tajms.

Ranije danas, bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli suspendovala je svoju kampanju za predsedničku nominaciju Republikanske stranke. Mekonel (82) je prošle nedelje da će se u novembru povući sa mesta lidera republikanaca u Senatu, nakon skoro 17 godina provedenih na toj funkciji.

Poslednjih meseci je imao nekoliko zdravstvenih problema, a najzapaženija su bila dva slučaja kada se pred televizijskim kamerama na nekoliko sekundi "zamrznuo".

(Srbija Danas/Tanjug)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.