TRAJČE RASPAMETIO ŽIRI Milan: Ti si moj omiljeni pevač, ovo je bilo vanserijski!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAJČE RASPAMETIO ŽIRI Milan: Ti si moj omiljeni pevač, ovo je bilo vanserijski!

Ovako se tapše kada je neko klasa. Ovo je moj omiljeni pevač, ja jedva čekam da ti snimis pesmu. Ovo je bilo vanserijski, ovo je bilo savršeno, rekao je oduševljeno MIlan

Trajče Georgiev takmičar u "Zvezdicama Granda" raspametio je članove žirija, a naročito Milana Stankovića.

"Ovako se tapše kada je neko klasa. Ovo je moj omiljeni pevač, ja jedva čekam da ti snimis pesmu. Ovo je bilo vanserijski, ovo je bilo savršeno. Ako smem da imam favorita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovo je moj favorit!”,uzviknuo je Milan.

Trajče je dobio stojeće ovacije svih u studiju., svi su oduševljeni. Milan je u jednom trenutku upitao Trajčeta:

“Čega se ti sada plašiš? Ti si jedan od retkih koji ne mora da oseća ni najmanju dozu neke nesigurnosti. Ti si za to rođen I to je to!

Goca je rekla: “Ja mislim da je on samo skroman. On se sada čak malo možda I postideo. To je baš skromnost.”

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mladić u Pinkovim zvezdicama pevao Beyonce i oduševio!

Izvor: Tracara.com, 13.Dec.2014, 02:01

Njegov glas osvaja (foto: printscreen) Trinaestogodišnji Trajče Georgiev iz Makedonije još jednom je oduševio publiku, ali i žiri emisije Pinkovih zvezdica. Otpevao je pesmu Listen od Beyonce, nakon čega su svi u studiju zaćutali. “Prethodni put si pevao Bruna, kog obožavam, a sad si pevao...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.