TRAGIČAN BILANS SVE CRNJI: Preminula još jedna žrtva napada u Nici

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČAN BILANS SVE CRNJI: Preminula još jedna žrtva napada u Nici

Broj žrtava terorističkog napada u Nici porastao je danas na 85, pošto je u bolnici preminuo muškarac povređen kad je pre tri nedelje na šetalištu u tom francuskom gradu islamista pokosio i ubio ljude koji su posmatrali vatromet povodom praznika Dana pada Bastilje.

Prema navodima francuskih medija, preminuli muškarac se zove Pjer Aterman, preneo je Rojters.

Njegova supruga Fransoaz i sin su poginuli u samom napadu, dok se njegova 14-godišnja ćerka i dalje nalazi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bolnici.

- Izražavam saučešće ćerki, porodici i rodbini Pjera Atermana, koji je upravo preminuo - napisao je na Tviteru predsednik regiona Rivijera Kristijan Estrozi.

Napad u Nici je 14. jula izveo Tunišanin Mohamed Lauaiej Bulel, koji je kamionom pokosio ljude na šetalištu da bi ga zatim ubila policija, a odgovornost za taj napad je preuzela samozvana Islamska država.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula još jedna žrtva napada u Nici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Avg.2016, 08:54

Broj žrtava napada u Nici porastao je u četvrtak na 85, pošto je u bolnici preminuo muškarac povređen kad je pre tri nedelje na šetalištu u tom francuskom gradu militant pokosio i ubio ljude koji su posmatrali vatromet povodom Dana pada Bastilje. Prema navodima francuskih medija, preminuli muškarac...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Preminula još jedna žrtva napada u Nici

Izvor: RTS, 05.Avg.2016

. Bilans žrtava napada u Nici tokom proslave Dana Bastilje povećan je na 85, pošto je jedan muškarac podlegao povredama zadobijenim kada je kamion gotovo dva kilometra išao kroz masu ljudi na šetalištu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.