Izvor: Piplmetar.rs, 09.Nov.2023, 15:30

TRAGEDIJA: POZNATOM GLUMCU PREMINUO SIN u 36. godini života

Poznati glumac Silvester Stalone, nedavno je pokrenuo svoj porodični rijaliti program, gde je sa javnošću podelio život svoje porodice.
Silvester Stalone • officialslystallone / Instagram


U dokumentarcu „Sly“, koji je nedavno objavljen, Stalone je otkrio jednu od najtragičnijih epizoda svog života – smrt svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prvog sina Sejdža Stalonea.
Silvester Stalone
Sejdž Stalone je preminuo 2012. godine u 36. godini života, nakon borbe sa srčanom bolešću uzrokovanom aterosklerozom. Iako su se prvobitni izveštaji bavili teorijom da je Sejdžova smrt povezana sa drogom, Stalone je u dokumentarcu otkrio da je istina bila drugačija.
Retko govoreći o ovoj tragediji, Stalone je priznao da je sa sinom imao posebnu vezu, koja se nije mnogo razlikovala od one na filmskom platnu. „Pokušavam da pronađem nešto što bih zaista voleo da sam uradio u stvarnom životu, ali nisam mogao da to uradim. I tako bih to često radio na teatralan i magičan način. Mnogo toga je istinito. Nažalost, kada stavite sebe ispred svoje porodice, posledice mogu biti radikalne i razorne“, ispričao je glumac u dokumentarcu.
Silvester Stalone sa sinom
Uprkos tragičnoj smrti njegovog sina, Stalone je nastavio da se priseća lepih uspomena kroz slike sa premijere petog dela filma o Rokiju, u kojem je Sejdž glumio zajedno sa ocem. „Postoji jedna rečenica u filmu: ‘Tako sam srećan što si se rodio, jer sada mogu da živim kroz tvoje oči’.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Silvester Stalone o smrti sina: "Kad stavite stvari ispred porodice, posledice su razorne"

Izvor: B92, 10.Nov.2023, 09:12

Na Netfliksu je objavljen dokumentarac Sly koji govori o životu glumca Silvestera Stalonea...Proslavljeni glumac Silvester Stalone je u filmu progovorio o svim teškim trenucima koji su ga zadesili, između ostalog je pričao o svom lošem odnosu sa ocem, ali i o smrti sina...On je preminuo u 36. godini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.