TRAGEDIJA KOD LIJEŠNICE: Poginula devojčica (12) na putu iz škole!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD LIJEŠNICE: Poginula devojčica (12) na putu iz škole!

Lekari mogli samo da konstatuju smrt

Na magistralnom putu M-17, u naselju Liješnica kod Maglaja u Bosni i Hercegovini, jutros oko 11.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je život izgubila devojčica M. S. (12).

Devojčica se vraćala kući iz škole. Prelazila je magistralni put M-17 na neobeleženom prelazu kada ju je udarilo vozilo marke “pasat”, kojim je upravljao T. D. (37) iz Suvog Polja kod Doboja, koji se u trenutku nesreće kretao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravca Zenice.

Devojčica je nakon nesreće prevezena u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Maglaju, gde su dežurni zdravstveni radnici, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Potreseni tragedijom grupa meštana Liješnice ogorčena je na vozače koji ovom deonicom, kako tvrde, voze preko svih ograničenja. Tvrde da vozači ne poštuju propise.

– Devojčica je bila pravo zlato – tvrde meštani.

Šefik Ibraković zbog svega ovoga brine za svoja dva unuka:

– Imam dva unuka, jedan je već krenuo u školu i svakodnevno na ovom mestu prelazi magistralu, kao i ostala deca koja iz naselja Salkići idu do škole. Vozila koja se kreću iz pravca Maglaja i izlaze iz tunela imaju ograničenje 70 kilometara na sat. Taj znak niko ne poštuje, to odgovorno tvrdim. Ne predstavlja samo magistrala opasnost za decu nego i lokalni put pored škole. Zašto se na ovom delu magistrale ne postave barem pešački prelazi?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.