TLZP: Šašić na štiklama, Sara ista Lajza Mineli

Izvor: Večernje novosti, 04.Dec.2013, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Šašić na štiklama, Sara ista Lajza Mineli

Pevačica Sara Jovanović, Knez i Željko će nas još jednom oduševiti fantastičnim transformacijama u narednoj epizodi muzičkog šoua “Tvoje lice zvuči poznato”. Sara će vizuelno i vokalno biće gotovo ista čuvena glumica i pevačica Lajza Mineli. Šminka, kostimi i koreografija uspešno su dočarali scenu i čuvenu numeru "Money" iz filma "Kabare". Uloga Maksimilijana u istoimenom filmu, kojeg tumači >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Joel Grey, pripala je Tamari Dragičević. Sara i Tamara su sjajno odgovorile ovom muzičko-glumačkom izazovu, a oduševljenje nisu krili ni žiri ni publika. Očekuje nas još jedna urnebesna scena iz filma "Tesna koža". Željko će se po prvi put popeti na štikle, a savete kako da izdrži u toj nemogućoj misiji, davao mu je upravo Knez. Šljokice na grudima i vikleri na Željkovoj glavi deo su priprema za ulogu Super Sneki. Željko je pokazao do savršeno pliva u svim vodama, sve zadatke je sa velikom lakoćom iznosio, pobrao je silne pozitivne kritike ali da li će mu štikle doći glave ili će se poput svojih kolega Kneza, Bokija i Alekse odlično snaći, gledaoci će moći da vide u subotu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šou “Tvoje lice zvuči poznato”: Pobednik večeri je Knez, nagrada ide maloj Lani Nikolić

Izvor: Svet, 04.Dec.2013

Pobednik večerašnje epizode je Nenad Knežević Knez. Pevač je odlučio da novčanu nagradu koju je osvojio pokloni maloj Lani Nikolić teško obeloloj od aplastične anemije. Knez je dobio najviše petica od svojih kolega. Maksimalan broj poena su mu dali: Ana Kokić, Sara Jovanović, Skaj Vikler,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.