TEŠKA TRAGEDIJA  U HRVATSKOJ! Devojčica (15) preminula usled RESPIRATORNOG ZASTOJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 17:32

TEŠKA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ! Devojčica (15) preminula usled RESPIRATORNOG ZASTOJA

Uprkos naporima svih lekara i medicinskih sestara koji su se borili za  život, devojčici, nažalost, nije bilo spasa.

Bolna vest pogodila je stanovnike Grubišnog Polja i okoline. Devojka (15) umrla je u subotu zbog zastoja disanja.

Osoblje hitne pomoći iz Grubišnog Polja odmah po pozivu porodice izašlo je na teren i po dolasku zateklo dete koje više nije davalo znake života. Hitna pomoć u Virovitici, kao i pedijatrijski i anesteziološki tim u virovitičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolnici, obavešteni su odmah.

Virovitičku bolnicu obično posećuju pacijenti sa tog područja, pa su ekipe spremno dočekale vozilo koje je stiglo sa detetom.

Nije pomoglo ni višestruko oživljavanje, koje je započeto po dolasku u kuću i nastavljeno tokom transporta i po dolasku u Viroviticu. Devojčica je umrla zbog zastoja disanja, pa su lekari samo konstatovali smrt.

Detalji ove teške tragedije biće poznati nakon obdukcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Devojčica (7) se otrovala ALKOHOLOM: HITNO prebačena u bolnicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 14:51

Raste broj preminulih od trovanja alkoholom u Rusiji...Sedmogodišnja devojčica iz Gaja u Rusiji, umalo je preminula usled trovanja alkoholom. Devojčica je, srećom, brzo hospitalizovana, i lekari su uspeli da je spasu...Kako navode lokalni mediji, učenica prvog razreda otrovala se metanolom. Dete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.