TEŠKA PORODIČNA DRAMA U STARAČKOM DOMU! Došao kod oca, gledali TV, pa pokušao da ga ubije! Razlog je TRAGIČAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA PORODIČNA DRAMA U STARAČKOM DOMU! Došao kod oca, gledali TV, pa pokušao da ga ubije! Razlog je TRAGIČAN!

Drama se odvila u staračkom domu gde je smešten Danijelov otac (77) koji boluje od demencije.

Danijel Grin (31) nije više mogao da živi sa gorkom istinom o svom ocu pedofilu, pa je odlučio da ga ubije. Iako u svom naumu nije uspeo, sada ga čeka zatvorska kazna od gotovo devet godina.

Drama se odvila jedne večeri u staračkom domu, gde je smešten Danijelov otac (77) koji boluje od demencije.

Sin je isprva s njim gledao televiziju, a onda je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga udavi. Međutim, ruke su mu premale pa je odlučio da upotrebi porcelansku figuru koja je bila u blizini.

Zamahnuo je njome i udario oca po glavi, a nakon toga je izašao iz sobe, prenosi Metro.

Negovateljica je odmah uočila krv na njegovoj odeći i razbijenu figuru na podu, a on joj je samo rekao da je pokušao da ubije svog oca, ali da u tome nije uspeo. Obojica su prevezena u bolnicu.

- Seksualno je zlostavljao decu od mog detinjstva. Iako mene nikad nije takao, ne mogu da se nosim s besom koji osećam prema njemu - rekao je policajcu.

Iako je otac završio u zatvoru zbog pedofilije kada je Danijel imao 13 godina, sin nije pronašao način da zaboravi traumu, a sada će zbog toga i on u zatvor.

BONUS VIDEO: SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.