TEŠKA NESREĆA U KOSJERIĆU: Prevrnulo se vojno vozilo, jedan čovek POGINUO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U KOSJERIĆU: Prevrnulo se vojno vozilo, jedan čovek POGINUO

U nesreći je teško povređen i suvozač (46)

Svetozar B. (66) iz Užica poginuo je prekjuče oko 17 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Tubići kod Kosjerića, kad je vojno vozilo „kampanjola“ sletelo s puta i prevrnulo se. U nesreći je teško povređen i njegov suvozač (46).

Do nesreće je došlo kad je S. B., koji je bio za volanom „kampanjole“, iznenada izgubio kontrolu nad vozilom.

Suvozač iz vojnog vozila zadobio je teške povrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali, na sreću, nije životno ugrožen.

- Svetozar i njegov prijatelj su se spuštali niz uzani i strmi lokalni put u Tubićima. Staro vojno vozilo, koje nije bilo ni registrovano, odjednom je skrenulo s puta i stumbalo se niz livadu. Tokom prevrtanja S. B. je ispao iz vozila, a „kampanjola“ je pala na njega. Bukvalno ga je prikleštila, tako da je nesrećni vozač preminuo na licu mesta - kaže naš izvor iz istrage.

Foto: Googlemaps/Printscreen

Suvozač iz vojnog vozila zadobio je teške povrede, ali, na sreću, nije životno ugrožen.

- Telo poginulog Svetozara B. morali su da izvlače vatrogasci iz Kosjerića. Oni su morali da seku i podižu olupinu kako bi došli do tela. Osnovno tužilaštvo iz Požege naložilo je obdukciju, a policija je obavila uviđaj - dodaje naš sagovornik. Uzrok ove tragedije još nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.