TEŠKA NESREĆA: Muškarac poginuo kod skretanja za Plave horizonte

Izvor: Kurir, 02.Mar.2013, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA: Muškarac poginuo kod skretanja za Plave horizonte

Muškarac u crvenoj "skali" koji je išao u smeru ka Novom Sadu udario je u banderu ulične rasvete

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros, oko 3.30 časova, dogodila na novom Novosadskom putu, poginuo je muškarac srednjih godina.

Smrtonosni udes desio se kod skretanja za Plave horizonte.

Prema prvim informacijama, muškarac u crvenoj "skali" koji je išao u smeru ka Novom Sadu iz zasad nepoznatih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u banderu ulične rasvete. Bio je sam u automobilu.

Na licu mesta nije bilo tragova kočenja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novosadski put: Udario u banderu ulične rasvete i poginuo

Izvor: NaDlanu.com, 02.Mar.2013

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros, oko 3.30 časova, dogodila na novom Novosadskom putu, poginuo je muškarac srednjih godina...Muškarac u crvenoj "skali" koji je išao u smeru ka Novom Sadu udario je u banderu ulične rasveteSmrtonosni udes desio se kod skretanja za Plave horizonte.Prema...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.