TEHNOLOŠKO ČUDO RUSIJE: Objavljeno kako će izgledati serijski lovac Su-57 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEHNOLOŠKO ČUDO RUSIJE: Objavljeno kako će izgledati serijski lovac Su-57 (VIDEO)

Najnoviji lovac Su-57 će početi da se serijski proizvodi sa dizajnom u piksel artu, rekao je televiziji "Zvezda" direktor Konstruktorskog biroa "Suhoj" Mihail Strelec.

- Piksel art daje efekat iskrivljene konture, što omogućava da se prikriju jasne granice koje postoje kod aerodinamičnih komponenata aviona - objasnio je on.

Osim toga, da letelica bude što nevidljivija omogućava forma aviona, kao i specijalni pokrivač na određenim elementima.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečima Strelca, jedan od zahteva aviona pete generacije je supersonična brzina. Ona je potrebna da se smanji vidljivost.

Su-57 će krenuti u serijsku proizvodnju pod brojem 511 (T-50-11). Vazdušno-kosmičke snage će prvi dobiti najnoviji avion 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POGLEDAJTE: Ovako će izgedati serijski lovac su-57 (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2018

Najnoviji lovac Su-57 će početi da se serijski proizvodi sa dizajnom u piksel artu, rekao je televiziji „Zvezda“ direktor Konstruktorskog biroa „Suhoj“ Mihail Strelec Najnoviji lovac Su-57 će početi da se serijski proizvodi sa dizajnom u piksel artu, rekao je televiziji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.