TAMARA DjURIC ISLA NA VADjENJE REBARA Ovo je razlog ZASTO

Izvor: medio.rs, 22.Jan.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMARA DjURIC ISLA NA VADjENJE REBARA Ovo je razlog ZASTO

Kompletne troškove plastične operacije od nekoliko desetina hiljada evra snosio je biznismen iz Hrvatske sa kojim je novopečena pevačica nedavno raskinula.

Učesnica rijalitija i starleta Tamara Đurić pre oko tri nedelje podvrgla se estetskoj intervenciji vađenja rebara na jednoj privatnoj klinici plastične hirurgije u inostranstvu.

Priča se da Tamarin sada već bivši dečko, kontroverzni biznismen iz Hrvatske, snosio je celokupne troškove ove intervencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
"Tamara se podvrgla estetskoj intervenciji vađenja rebara. Ona je još pred Novu godinu zakazala intervenciju na jednoj uglednoj privatnoj klinici u inostranstvu, a već u prvim danima januara izvadila je četiri rebara. Kompletne troškove operacije platio je biznismen iz Hrvatske sa kojim je Tamara nedavno raskinula. Ona se već oporavila od operacije, a trenutno je i više nego zadovoljna svojim izgledom. Rebra je izvadila prvenstveno da bi njena zadnjica izgledala veće, a onda i da bi imala tanji struk", kaže dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj.

Tamara nije imala komentar i nije odgovarala na pozive, povodom ovog pitanja.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.