TALENTOVANI EL ŠARAVIJA DOŠAO U MILAN

Izvor: Kurir, 25.Jun.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TALENTOVANI EL ŠARAVIJA DOŠAO U MILAN

MILANO - Jedan od najtalentovanijih fudbalera na Apeninima Stefan El Šaravi (18) potpisao je danas za Milan, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Italije.

El Šaravi je rođen u Italji i standardni je član selekcije "azura" do 19 godina, iako je njegov otac Egipćanin.

On je stigao na San Siro iz Đenove, a u sklopu dogovora dva kluba u suprotnom smeru otišao je, takođe veoma talentovani Nemac Aleksander Merkel, koji je prethodne sezone imao sasvim solidnu minutažu kod trenera Masimilijana Alegrija.

El Šaravi igra na sredini terena, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Padovi, gde je na 25 utakmica u Seriji B postigao sedam golova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan doveo El Šaravija iz Đenove

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2011

MILANO - Jedan od najtalentovanijih fudbalera na Apeninima, Stefan El Šaravi (18), potpisao je danas za Milan, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Italije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milan doveo "faraona"

Izvor: Mondo, 25.Jun.2011

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na Apeninima, Stefan El Šaravi (18), iz Đenove je prešao u redove šampiona Italije.

Nastavak na Mondo...

Milan doveo El Šaravija

Izvor: S media, 26.Jun.2011, 12:39

Stefan El Šaravi (18), jedan od najtalentovanijih fudbalera na Apeninima, potpisao je za Milan. ..Iznenađenje: Pirlo postao saigrač Krasića!.."Roso-neri" se manekenišu na Nedelji mode u Milanu FOTO..Miha prelomio: Ostajem u Firenci!..Serija A: Pirova pobeda Lacija, Udineze u Ligi šampiona!..El...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.