TADIĆ I JOSIPOVIĆ BEZ RAZGOVORA O PURDI

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ I JOSIPOVIĆ BEZ RAZGOVORA O PURDI

BEOGRAD - Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je da je sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem načelno razgovarao o osobama koje se nalaze u sličnoj situaciji kao Tihomir Purda, ali da nisu pričali o konkretnom slučaju Purde, koji je uhapšen u Bosni i Hercegovini i čije izrčenje traži Srbija

BEOGRAD - Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je da je sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem načelno razgovarao o osobama koje se nalaze u sličnoj situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao Tihomir Purda, ali da nisu pričali o konkretnom slučaju Purde, koji je uhapšen u Bosni i Hercegovini i čije izrčenje traži Srbija.

U izjavi za Dnevnik HRT, Josipović je ocenio da je hapšenje Purde "neprimereni teret" za njega i njegovu porodicu, posebno ako je nevin. On je dodao da smatra da su određeni političari "slučaj Purda" iskoristili za samopromociju.

Josipović je rekao i da ne veruje da bi taj slučaj mogao biti "okidač" koji će zakomplikovati stvari u Hrvatskoj.

"Ne vjerujem da bi taj slučaj mogao biti okidač. No, rekao bih kako je tu situaciju jedan dio naše političke scene iskoristio za samopromociju", izjavio je Josipović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.