SzS: Kasno za pregovore s vlašću

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS: Kasno za pregovore s vlašću

Savez za Srbiju (SzS) nije spreman na bilo kakve pregovore sa vlašću o izborima koji bi bili održani na proleće 2020. godine, jer je za takve pregovore kasno, saopštio je danas SzS.
Savez za Srbiju je pozdravio angažovanje Evropskog parlamenta.
"Spremni smo da sa njenim predstavnicima razgovaramo o situaciji u Srbiji kao i o sprovođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zahteva stručnog tima protesta 'Jedan od pet miliona' za uspostavljanje uslova za demokratske izbore, koji bi se implementirali minimum devet meseci pre izbora", navedeno je u saopštenju.
Savez davodi da je "u kampanji bojkota tokom koje sigurno neće paralelno pregovarati sa režimom". Navodi i da režim "uveliko vodi izbornu kampanju za lažne i nameštene izbore pod postojećim uslovima".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zelenović počeo kampanju za bojkot u Loznici

Izvor: Beta, 06.Okt.2019, 14:09

Predsednik stranke "Zajedno za Srbiju" Nebojša Zelenović započeo je danas kampanju za bojkot izbora razgovorom sa gradjanima Loznice gde je izjavio da Savez za Srbiju (SzS) nije spreman na bilo kakve pregovore sa vlašću o izborima koji bi bili održani na proleće 2020. godine, jer je za takve pregovore...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.