Svilajnac: Vanredno u Kušiljevu, 30 domaćinstava pod vodom

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svilajnac: Vanredno u Kušiljevu, 30 domaćinstava pod vodom

Skupština opštine Svilajnac proglasila je danas vanrednu situaciju u selu Kušiljevu, gde je kiša, koja od sinoć pada, potopila oko 30 domaćinstava.

Reč je o najvećem selu u opštini, sa oko 3.000 stanovnika, udaljenom osam kilometara, severno od Svilajnca, uz Veliku Moravu.

Tokom noći palo je 125 litara kiše po kvadratnom metru, a kiša i dalje pada, izjavila je Tanjugu portparol opštine Ivana Todorov.

Stanovništvu Kušiljeva pomažu ekipe Odeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za elementrane nepogode, vatrogasci i policija, a u selu su i prestavnici lokalne vlasti i "Srbijavode", napomenula je Todorov.

Svilajnac su 2014. godine zadesile katastrofalne poplave.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svilajnac: Vanredno u Kušiljevu, 30 domaćinstava pod vodom (Video)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2018

Skupština opštine Svilajnac proglasila je danas vanrednu situaciju u selu Kušiljevu, gde je kiša, koja od sinoć pada, potopila oko 30 domaćinstava...Seoski potoci izazvali su poplavu u nekoliko sela u svilajnačkoj opštini, saznaju "Novosti" od predsednika opštine Predraga Milanovića. Kiša,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.