Svi na pod: Osumjičeni dileri, a igraju greb-greb

Izvor: Mondo, 26.Dec.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi na pod": Osumjičeni dileri, a igraju "greb-greb"

Među uhapšenima osumnjičenim za dilovanje droge i dvojica policajaca. Akcija UKP zabeležena na snimku...Na njemu se vidi da su uhapšeni i fanovi igara na sreću.

Pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su petočlanu organizovanu kriminalnu grupu i zaplenili ukupno 47 kilograma marihuane.

Uhapšeni su A.S. (50) i D.G. (45), obojica iz Subotice, S.S. (34) iz Bujanovca, i policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << službenici Policijske uprave u Vranju Ð. S. (31) i S.N. (31) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Oni se sumnjiče da su od decembra prošle do decembra ove godine nabavljali na teritoriji KiM marihuanu u količinama od 15 do 40 kilograma, koju su transportovali na teritoriju Subotice i jednim delom prodavali krajnjim korisinicima, a delom krijumčarili u Mađarsku.

Osumnjičeni S.S., Ð.S. i S.N. su uhapšeni prilikom primopredaje 30 kilograma marihuane A.S., a droga je bila sakrivena u vozilu „fiat multipla“, bugarskih registarskih oznaka, u posebno izrađenom bunkeru.

Tokom istrage policija je od ove grupe zaplenila još 17 kilograma marihuane, manju količinu amfetamina, više putničkih motornih vozila i jedan motocikl, kao i više hiljada evra.

Pogledajte snimak akcije:

Izvor: Tanjug/MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Zaplena od milion evra! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.