Svetski umetnici dizajnirali Beck’s etikete

Izvor: Blic, 04.Apr.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski umetnici dizajnirali Beck’s etikete

Ovog proleća Beck’s je iznenadio sve svoje fanove sa tri nove etikete u ograničenoj seriji koje su dizajnirala svetski poznata imena kojima je Beck’s poslužio kao inspiracija.

Beck’s je okupio neke od najoriginalnijih umetnika današnjice iz celog sveta, poput Freegums-a, Bert-a Rodrigez-a i članova benda Seeed, koji su ekskluzivno za Beck’s dizajnirali posebne etikete za projekat „Beck’s umetničke etikete“.

Nakon Nemačke, Velike Britanije, SAD-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Novog Zelanda, ovom projektu se priključuje i Srbija. Kroz projekat „Beck’s umetničke etikete“, Beck's već više od 25 godina podržava umetnost i slobodu individualnog izražavanja. Beck’s umetničke etikete dizajnirali su Gilbert & George kao i Yoko Ono, Andy Warhol, Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, M.I.A i mnogi drugi.

Alvaro Ilizarbe, poznatiji kao Freegums za Beck’s je kreirao etiketu u svom prepoznatljivom crno belom šablonu, koji odaje utisak dubine, kao da “nema kraja”. Bert Rodrigez je osmislio poruku koja u prevodu znači: “Ne zaboravite da ste ovde zauvek”, dok su članovi benda Seeed kreirali krunisano slovo E, koje predstavlja njihov zaštitni znak.

Za više informacija posetite: www.facebook.com/becks.srbija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svetski umetnici dizajnirali Beck’s etikete

Izvor: Dzungla.org, 04.Apr.2013

Ovog proleća Beck’s je iznenadio sve svoje fanove sa tri nove etikete u ograničenoj seriji koje su dizajnirala svetski poznata imena kojima je Beck’s poslužio kao inspiracija. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.