Svedoci: Cvijićeva udarila pešaka van pešačkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedoci: Cvijićeva udarila pešaka van pešačkog

BEOGRAD -

Očevici nesreće u kojoj je nastradao Slobodan Bajić (73) potvrdili su danas na suđenju Petri Cvijić (35) u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da ga je spikerka RTS-a udarila van pešačkog prelaza, pošto se on pojavio iza autobusa.

Ljiljana i Miroslav Gligorijević, koji su bili sa njom u automobile, ponovili su iskaz iz istrage da je Bajić udaren van pešačkog prelaza, a njihove navode je potvrdio i sudski veštak za saobraćaj Stojan Stojanović.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je veštačenjem utvrdio Cvijićeva vozila brzinom od 50 do 57 kilometara na sat i konstatovao da je njen "opel" udario Bajića u desnu potkolenicu, koji je u tom trenutku bio na 3,9 metara ispred pešačkog prelaza.

Prvo osnovno tužilaštvo optužilo je Petru Cvijić da nije prilagodila brzinu i da je na pešačkom prelazu 9. januara 2012. u Vodovodskoj ulici udarila Slobodana Bajića, koji je kasnije preminuo.

Ona je, prema optužnici, Bajića koji je prelazio ulicu, svojim autom udarila na obeleženom pešačkom prelazu, a on je od zadobijenih povreda nekoliko sati kasnije umro u Urgentnom centru od unutrašnjeg krvarenja.

Cvijićeva se brani sa slobode i negira krivicu, ali se od incidenta ne pojavjuje na nacionalnoj televiziji, na kojoj je čitala vesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svedoci: Cvijićeva udarila čoveka van pešačkog

Izvor: Akter, 12.Mar.2013

Očevici nesreće u kojoj je nastradao Slobodan Bajić (73) potvrdili su na suđenju Petri Cvijić (35) u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da ga je spikerka RTS-a udarila van pešačkog prelaza, pošto se on pojavio iza autobusa

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.