Sve više razvoda zbog džumbusa u kući!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više razvoda zbog džumbusa u kući!

Da život udvoje nije nimalo romantičan i lak, pokazuje i statistika. Najčešći uzrok za svađe su različite ideje o tome gde je kojoj stvari u kući mesto, a neretko takve stvari mogu da budu presudne za vezu ili brak

Verovali ili ne, prosečan par se zbog haosa u kući ili stanu posvađa barem jednom u 11 dana. I muškarci i žene svojim polovinama najviše zameraju gomilanje stvari koje oni smatraju nepotrebnim.

Prema studiji sprovedenoj na 2000 ispitanika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dame će najčešće partnerima prigovarati zbog sportske opreme koju čuvaju a ne koriste, skladištenje pokvarenih uređaja i nepotrebnog alata. S druge strane, muškarcima smeta količina garderobe, gomilanje nameštaja, kao i razni sentimentalni predmeti koji ničemu ne služe.

Foto-ilustracija: Profimedia

Istraživanje pokazalo je da je svaka osma osoba “slučajno” razbila neki voljenoj osobi drag predmet.

No, ono što je stvarno tužno jeste to što je, zbog neprestanih svađa zbog manjka prostora i nemogućnosti pronalaska kompromisa, 10 odsto parova prekinulo vezu ili brak.

Proverite da li ste u vezi s rospijom

Foto-ilustracija: Profimedia

Tražite dobrog muža? Evo gde ćete ga naći!

Koliko se vi često svađate zbog viška stvari u domu?

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.