Sve ću razneti: Evakuisana Versajska palata FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2023, 13:41

"Sve ću razneti": Evakuisana Versajska palata FOTO

Versajska palata u Parizu ponovo je danas, šesti put za sedam dana, evakuisana nakon pretnje bombom, javlja francuski Figaro pozivajući se na izvor iz policije.

Kako navode, evakuisano je 5.000 turista, a na lice mesta upućeni su psi tragači.

Versajska palata objavila je na društvenoj mreži X (Tviter) da se evakuacija sprovodi iz bezbednosnih razloga i da će ponovo biti otvorena čim se sprovedu sve provere.

Policiji je prethodno poslat i-mejl >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojem se navodi da je Francuska "zemlja nevernika", navodi Figaro.

"Sve ću razneti u Versajskoj palati", preti se u upućenoj poruci.

U Francuskoj je od petka podignut nivo bezbednosti na najviši stepen, nakon što je ubijen učitelj u školi francuskom gradu Aras.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FRANCUSKA NA NOGAMA! Versajska palata ponovo pod OPSADOM: "Sve ću razneti!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023

Evakuisana šesti put u sedam dana zbog pretnji...Versajska palata u Parizu ponovo je danas, šesti put za sedam dana, evakuisana nakon pretnje bombom, javlja francuski Figaro pozivajući se na neimenovani izvor iz policije...Versajska palata objavila je na društvenoj mreži X (Tviter) da se evakuacija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.