Švarceneger overio pomoćnicu u gostinjskoj sobi

Izvor: Kurir, 25.Sep.2012, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger overio pomoćnicu u gostinjskoj sobi

Glumac u memoarima piše da su on i kućna pomoćnica Mildred Baena imali odnos 1996. godine u gostinjskoj kući koja je bila u sklopu kuće koju je on delio sa tadašnjom suprugom dok su ona i njihova deca bili na odmoru

LOS ANĐELES - Glumac i nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Švarceneger rekao je da njegova bivša supruga nije čitala njegove memoare koji će se uskoro naći u prodaji i u kojima on govori o svom detetu koje je dobio iz ljubavne afere sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kućnom pomoćnicom.

U emisiji "60 minuta" koja se prikazuje na kanalu Si-Bi-Es zvezda akcionih filmova rekao je da se opredelio da u knjizi piše o svojim "neuspesima" kao i o svojim uspesima u višestranoj karijeri, prenosi AP.

Švarcenegerova knjiga "Totalni opoziv: Moja neverovatna istinita životna priča"" (Total Recall: My Unbelievably True Life Story) biće objavljena 1. oktobra.

Izdavačka kuća "Simon & Schuster" saopštila je da je bivši guverner počeo da piše memoare pre skandala koji je izbio u maju 2011. godine zbog vanbračnog sina koga je dobio sa kućnom pomoćnicom dok je bio u braku sa Marijom Šriver.

Otkriće Švarcenegerove tajne dovelo je do toga da par pokrene brakorazvodnu parnicu nakon 25 godina braka i do medijskog ismevanja zvezde filmova "Terminator".

On je u intervjuu, koji će u potpunosti u SAD biti prikazan 30. septembra, priznao da Šriver nije čitala njegove memoare i rekao je da je ona znala da oni govore o čitavom njegovom životu.

"Nisam želeo da napišem knjigu u kojoj ću izostaviti taj deo i učiniti da se ljudi zapitaju zašto su dobili knjigu koja govori samo o mojim uspesima i zašto ne govori i o neuspesima, a to nije knjiga kakvu sam želeo da napišem. Želeo sam da pišem o sebi. Evo ga moj život", rekao je Švarceneger.

Prema unapred dobijenoj kopiji memoara čiji je jedan deo objavio ""New York Daily News"", glumac piše da su on i kućna pomoćnica Mildred Baena imali odnos 1996. godine u gostinjskoj kući koja je bila u sklopu kuće koju je on delio sa tadašnjom suprugom dok su ona i njihova deca bili na odmoru.

Glumac reklamira knjigu na svom veb sajtu putem videa - "Ovu priču znate. Da li ste spremni za priču koju ne znate?".

Od kada je završio svoj mandat kao guverner, Švarcenger se vratio filmu sa novim projektom "Plaćenici 2".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Švarceneger overio pomoćnicu u gostinskoj sobi

Izvor: Kurir, 25.Sep.2012

Glumac u memoarima piše da su on i kućna pomoćnica Mildred Baena imali odnos 1996. godine u gostinjskoj kući koja je bila u sklopu kuće koju je on delio sa tadašnjom suprugom dok su ona i njihova deca bili na odmoru..LOS ANĐELES - Glumac i nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Švarceneger rekao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.