Švarceneger: Još uvek volim svoju bivšu ženu

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger: Još uvek volim svoju bivšu ženu

Popularni glumac priznao je u intervjuu za nemačke novine "Bild" da još uvek voli svoju ženu Mariju Šriver od koje se rastao.

Nekadašnji guverner Kalifornije, poznat i pod imenom Guvernator, rekao je da je, uprkos tome što su rastavljeni, proveo Božić sa Šriverovom i njihovom decom, pišu strani mediji.

"Nisam s njom u svađi i ne vodimo nikakav rat", rekao je Švarceneger i dodao da veruje u pomirenje, jer još uvek voli svoju bivšu ženu.

Marija Šriver podnela je zahtev za razvod nakon 25 godina braka, pošto je Švarceneger priznao da ima dete sa njihovom nekadašnjom kućnom pomoćnicom.

(MONDO, agencije)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Švarceneger priznao da još voli Mariju Šriver!

Izvor: Svet, 22.Jan.2013

Glumac Arnold Švarceneger priznao je u intervjuu za nemačke novine “Bild” da još uvek voli svoju ženu Mariju Šriver od koje se rastao. Nekadašnji guverner Kalifornije rekao je da je, uprkos tome što su rastavljeni, proveo Božić sa Šriverovom i njihovom decom, prenosi AP. On je rekao da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.