Svaki peti nemački penzioner biće siromašan

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki peti nemački penzioner biće siromašan

Za dvadeset godina će svaki peti penzioner u Nemačkoj biti pogođen siromaštvom – i to ako privreda beleži dobar rast. To pokazuje studija objavljena usred svađe koalicionih partnera o budućem modelu penzionog osiguranja. Članak Svaki peti nemački penzioner biće siromašan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Može li Danijel Krejg da dovrši najveću misiju – modernizaciju Džejmsa Bonda?

Izvor: Danas, 12.Sep.2019

Getty ImagesDanijel Krejg snima Nema vremena za umiranje na Jamajci Nedavno je obelodanjen naslov narednog filma o Džejmsu Bondu. U „Nema vremena za umiranje“, Danijel Krejg će se peti put vratiti kao 007, ali gotovo ništa ne ukazuje na to da će sve biti isto kao pre. Neće mu na pameti biti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.