Švajnštajger igrač godine u Nemačkoj

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger igrač godine u Nemačkoj

Fudbaler Bajerna proglašen je za najboljeg fudbalera, dok je titula prvog trenera godine pripala njegovom dojučerašnjem učitelju Jupu Hajnkesu.

Glasanje je sproveo magazin Kiker, a učestvovalo je 527 sportskih novinara.

Švajnštajger je dobio 92 glasa, a drugo i treće mesto osvojili su njegovi saigrači iz Bajerna Frenk Riberi sa 87 i Tomas Miler sa 85 glasova.

Među 15 najboljih, devet je fudbalera Bajerna, a pet Borusije iz Dortmunda.

Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trener Bajerna Jup Hajnkes proglašen je za najboljeg trenera godine. Za njega je od 517 novinara glasalo 383. Hajnkes je prošle sezone sa Bajernom osvojio tri trofeja - Bundes ligu, Kup i Ligu šampiona.

Drugi je bio trener Frajburga sa 77 glasova, pošto je sa ekipom uspeo da se plasira u Ligu Evropa, dok je trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop zauzeo treće mesto sa 19 glasova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.