Svađa u štali završila ubistvom

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa u štali završila ubistvom

U štali porodičnog domaćinstva Miodraga Milosavljevića (74) u selu Letovište kod Vladičinog Hana ubijen je Miodrag Ignjatović (82) iz tog sela, izjavio je danas portparol policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Foto: Ilustracija

Stamenković je agenciji Beta rekao da se sumnja da je posle kraće rasprave izbila tuča, kao i da je Ignjatović na Milosavljevića potegao nož, a ovaj ga je uhvatio za kosu i udario mu glavu u beton.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Ignjatović, koji je sa Milosavljevićem bio "prijatelj", to jest njihovi sin i ćerka su u braku, umro je na licu mesta od zadobijenih povreda. Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda u Vranju sa zamenikom tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju i policijskim službenicima.

 

Miodrag Milosavljević se od zadobijenih povreda nožem nalazi na lečenju u Medicinskom centru u Vranju, a policija će nakon lečenja prema njemu preduzeti zakonske mere.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svađa u štali završila se ubistvom

Izvor: Mondo, 20.Maj.2013

U štali porodičnog domaćinstva Miodraga Milosavljevića (74) u selu Letovište kod Vladičinog Hana ubijen je Miodrag Ignjatović (82) iz tog sela...Portparol policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković je agenciji Beta rekao da se sumnja da je nakon kraće rasprave izbila tuča, kao i da je Ignjatović...

Nastavak na Mondo...

Svađa u štali završila ubistvom

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2013

VLADIČIN HAN - U štali porodičnog domaćinstva Miodraga Milosavljevića (74) u selu Letovište kod Vladičinog Hana ubijen je Miodrag Ignjatović (82) iz tog sela, izjavio je danas portparol policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ubistvo kod Vladičinog Hana

Izvor: RTS, 20.Maj.2013

Svađa dva starca kod Vladičinog Hana završila se ubistvom. Ubica, koji ima rane od noža, smešten u bolnicu...U štali porodičnog domaćinstva Miodraga Milosavljevića (74) u selu Letovište kod Vladičinog Hana ubijen je Miodrag Ignjatović (82) iz tog sela, izjavio je portparol policijske uprave...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.