Sutra umereno oblačno, ponegde pljuskovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra umereno oblačno, ponegde pljuskovi

Na severozapadu i istoku zemlje sutra će biti pretežno sunčano, u ostalim delovima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom a od sredine dana ponegde i sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.U višim planinskim predelima padaće slab sneg a uveče i tokom noći očekuje se razvedravanje. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Najniža temperatura biće od četiri do osam stepeni, najviša od 13 do 16.

U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će sutra biti umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, a od sredine dana mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Krajem dana biće razvedravanje. Duvaće slab do umeren vetar sa najnižom temperaturom od osam stepeni Celzijusa a najvišom 16.

U Srbiji će naredne sedmice u većini dana biti pretežno sunčano, do kraja nedelje postepeno toplije, a u brdsko-planinskim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti ređa pojava kratkotrajne kiše ili pljuska.

Jedino će u četvrtak biti promenljivo oblačno sa češćom pojavom kiše i pljuskova. Početkom naredne sedmice očekuje se jugoistočni vetar u pojačanju.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 15. april 2019.godine:

Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanog uticaja biometeoroloških prilika. Mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umereno oblačno, ponegde pljuskovi, do 16 stepeni

Izvor: B92, 14.Apr.2019

Beograd -- Na severozapadu i istoku zemlje će biti pretežno sunčano, u ostalim delovima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom...Od sredine dana ponegde se očekuju i lokalni pljuskovi i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...U višim planinskim predelima padaće...

Nastavak na B92...

RHMZ: Popodne mogući pljuskovi i grmljavina

Izvor: RTS, 15.Apr.2019, 07:30

U Srbiji će danas na severozapadu i istoku zemlje biti pretežno sunčano, u ostalim delovima umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, a od sredine dana ponegde i s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U višim planinskim predelima biće slab sneg. Uveče i tokom noći razvedravanje,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.