Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra umereno oblačno i toplo, do 20 stepeni

U Srbiji će sutra biti malo i umereno oblačno i toplo, a samo ujutru u Banatu ponegde sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar umeren, povremeno i jak, južnih pravaca, u toku noći u južnom Banatu, Podunavlju i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine.

Jutarnja temperatura biće od dva stepena Celzijusa do devet, po kotlinama, na istoku i jugoistoku ponegde slab mraz, oko minus dva stepena. Najviša dnevna temperatura biće od 15 do >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 20 stepeni, u Timočkoj Krajini oko osam.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno i toplo. Vetar umeren, u toku noći u pojačanju, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko devet stepeni, a najviša dnevna oko 19.

Kada se radi o izgledima vremena za sedam dana, u sredu umereno do potpuno oblačno mestimično sa kišom, krajem dana i tokom noći na višim planinama i sa snegom.

Duvaće umeren i jak, na planinama i u košavskom području olujni, južni i jugoistočni vetar, po podne i uveče u skretanju na severozapadni pravac.

U četvrtak ujutru još ponegde sa slabom kišom, na višim planinama sa slabim snegom, zatim svežije uz delimično razvedravanje. U petak po podne i u subotu oblačno mestimično sa kišom. Od nedelje će biti suvo i toplije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 9. februar

Izvor: RTS, 08.Feb.2016

. Vreme sunčano i toplo uz slab i umeren vetar koji će uveče biti u pojačanju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.