Sutra ujutro umereni mraz, tokom dana oblačno

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ujutro umereni mraz, tokom dana oblačno

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem i mestimično s maglom ili niskom oblačnošću koja će se na severu i po pojedinim kotlinama zadržati veći deo dana, dok će u ostalim krajevima biti pretežno sunčano, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od -9 do -3, najviša dnevna od 0 do pet stepeni Celzijusa.

U Beogradu će posle hladnog i oblačnog jutra >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa slabim mrazem, biti umereno oblačno. Vetar će biti slab, uglavnom severoistočni. Jutarnja temperatura oko -3, najviša dnevna oko dva stepena.

U Srbiji će narednih dana jutra biti hladna sa slabim i umerenim mrazem. U petak i subotu biće suvo, na severu i po kotlinama i dolinama sa maglom ili niskom oblačnošću, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana, u brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano. Od nedelje predviđa se malo toplije sa prolaznim naoblačenjima i slabim padavinama povremeno, najpre kišom, a od srede uz pad temperature i slabim snegom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 22. decembar 2016.

Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na kardiovaskularne i cerebrovaskularne bolesnike. U područjima s maglom izvestan oprez se i dalјe savetuje astmatičarima. Promenlјivo raspoloženje, glavobolјa i bolovi u kostima su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vremenska prognoza – 22. decembar

Izvor: RTS, 21.Dec.2016

. U većem delu zemlje maglovito i tmurno, samo će u Timockoj krajini, na jugu i jugozapadu preovlađivati sunčano vreme.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.