Sutra toplije

Izvor: S media, 29.Avg.2010, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra toplije

U Srbiji će sutra jutro biti mestimično maglovito, dok će tokom dana biti promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, u većini mesta suvo i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Krajem dana u severnim i zapadnim krajevima naoblačenje i zahladjenje mestimično praćeno kišom, pljuskovima i grmljavinom koje će se tokom nocih proširiti i na ostale delove zemlje.

Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar, tokom noći u severnim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << krajevima u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od osam do 14, maksimalna od 23 na severu do 30 stepeni na jugu i jugoistoku.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, suvo i malo toplije vreme. Krajem dana naoblačenje i zahladjenje povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar umeren, jugoistočni, tokom noći u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko 13, maksimalna oko 25 stepeni.

U Srbiji u utorak vetrovito i hladno sa kišom, u sredu delimično razvedravanje. U četvrtak i petak sunčano i toplije vreme. Za dane vikenda i početkom naredne sedmice promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima.

U Beogradu u utorak vetrovito i hladno povremeno sa kišom, u sredu delimično razvedravanje. U četvrtak i petak sunčano i toplije. Za dane vikenda i početkom naredne sedmice promenljivo oblačno povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 30. avgust

Pogoršanje biometeoroloških prilika u drugom delu dana će usloviti pojačanje tegoba kod većine hronično obolelih osoba. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja, nervoza i bolovi u kostima i zglobovima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.