Izvor: Danas, 31.Jan.2023, 15:52

Prognoza za 1. februar: U nekim krajevima sneg, u nekim kiša i susnežica

U Srbiji će sutra ujutru biti oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega, a tokom dana će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.  

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza 1. februar

Izvor: RTS, 31.Jan.2023

Prvi februarsko dan biće najtopliji ove sedmice, a zatim svežije uz povremene padavine. Ujutru slab sneg i u nižim predelima. Sredinom dana sunčano, a po podne i uveče ponovo padavine. Ujutru mraz do -3 stepena, najviša dnevna do 12, najtoplije na zapadu zemlje. U Beogradu je večeras vetar...

Nastavak na RTS...

Sutra kiša i susnežica u nizijama, sneg u brdsko-planinskim predelima

Izvor: Danas, 01.Feb.2023, 13:31

Prolazno naoblačenje sa severa i istoka Srbije u toku sutrašnjeg dana proširiće se na ostale krajeve, uslovljavajući kišu i susnežicu u nizijama, a sneg u brdsko-planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.