Sutra promenljivo oblačno i uglavnom suvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra promenljivo oblačno i uglavnom suvo

Vreme sutra će biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo, a samo ponegde je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura će biti između 11 i 17 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 29 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i suvo. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar.

Najniža temperatura će biti 17 stepeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a najviša dnevna 26 stepeni.

U narednih nedelju dana će biti promenljivo oblačno i svežije, a ponegde su mogući kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Od utorka se može očekivati porast temperature.

Biometeorološka prognoza za subotu, 15. jul 2017.

Očekuje se da biometeorološke prilike povoljno utiču na većinu hroničnih bolesnika. Izvesne tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom i glavobolja. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi uz adekvatnu zaštitu od UV zračenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.