Sutra promenljivo oblačno i svežije vreme

Izvor: Press, 15.Avg.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra promenljivo oblačno i svežije vreme

Ponegde se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak, uglavnom u zapadnim krajevima i planinskim predelima. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, u Negotinskoj Krajini jak.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 15 do

20, a najviša dnevna od 20 do 25, u Negotinskoj Krajini oko 27 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i svežije vreme, sa dužim periodima sunčanog vremena.

Vetar će biti slab i umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << severni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 17, a najviša dnevna oko 24 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. avgusta, u nedelju biti promenljivo oblačno vreme, sa sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom od 20 do 25 stepeni. Kratkotrajna kiša ili pljusak mogući su uglavnom u planinskim predelima.

Od ponedeljka do kraja perioda biće pretežno sunčano vreme, uz postepen porast temperature vazduha.

Do srede temperatura vazduha biće u granicama proseka, a zatim iznad proseka za drugu dekadu avgusta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.