Sutra prodaja automobila beogradske uprave

Izvor: Blic, 06.Jun.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra prodaja automobila beogradske uprave

Zainteresovani građani moći će sutra da kupe automobile koje kao višak prodaje beogradska uprava, a licitacije će biti održana u Sava centru od 9.30.

Automobili su bili izloženi na placu Parking servisa u Antifašističke borbe 2, na Novom Beogradu.

Licitiraće se za 263 službena vozila u vlasništvu više gradskih javnih preduzeća.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je 9. maja da budžetu grada nedostaju 14,3 milijarde dinara za isplatu svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obaveza do kraja godine.

Mali je dodao da će se štedeti na svim poljima te da je utvrđeno da javna gradska preduzeća imaju oko 900 službenih vozila, a da će kao višak biti prodato oko 350.

Novac od prodaje biće uplaćen u fond za sanaciju štete od poplava.

Pravo na učešće u postupku prodaje imaju pravna i fizička lica koja uplate depozit od 20 odsto procenjene vrednosti vozila za koje su zainteresovani.

Depozit se uplaćuje na račun javnog preduzeća u čijem je vlasništvu vozilo, a svim učesnicima licitacije koji ne kupe vozilo depozit će biti vraćen najkasnije pet dana od javnog nadmetanja.

Početna cena za najpovoljnije gradske polovnjake je 18.000 dinara, a najskuplji automobil je Reno iz 2011. koji je procenjen na 2,32 miliona dinara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaja vozila gradskih preduzeća

Izvor: Studio B, 06.Jun.2014

Grad Beograd prodaće danas, na javnom nadmetanju u Sava centru više od 260 službenih vozila javnih gradskih preduzeća. ..Pravo učešća imaće sva fizička i pravna lica koji su se prijavili komisiji za registraciju. Sav novac od prodaje automobila ići će u humanitarne svrhe i namenjen je sugrađanima...

Nastavak na Studio B...

SUTRA LICITACIJA: Luksuzni gradski automobili za svačiji džep, rashodovana vozila samo za delove! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2014

Među 263 izložena vozila Javnih preduzeća koja je Grad ponudio zainteresovanim građanima na prodaju ima automobila za svačiji ukus. Od niže kategorije do vozila direktora, pikapova i porodičnih automobila. Tu su i rashodovani automobili čiji su delovi prema rečima potencijalnih kupaca u odličnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Danas prodaja "gradskih" automobila

Izvor: Mondo, 07.Jun.2014, 05:06

Zainteresovani građani moći će danas da kupe automobile koje kao višak prodaje beogradska uprava, a licitacije će..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.