Sutra pretežno sunčano vreme, temperatura do devet stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano vreme, temperatura do devet stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano vreme, sa temperaturom do devet stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Ujutru će biti slabog mraza a po kotlinama i kratkotrajne magle. Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura minus četiri do jedan, najviša od četiri do devet stepeni.

U Beogradu ujutru slab mraz. U toku dana pretežno sunčano. U toku noći umereno naoblačenje. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od minus četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do minus dva, najviša šest stepeni. U Srbiji u nedelju toplo vreme, u većem delu zemlje pretežno sunčano. Samo ujutru i pre podne na severu oblačno, ponegde sa kratkotrajnom i slabom kišom.

U novogodišnjoj noći vedro sa slabim vetrom i temperaturom od nula do šest stepeni. U ponedeljak pretežno sunčano i toplo vreme

Biometeorološka prognoza za subotu, 30. decembar:

Očekuju se relativno povolјne biometeorološke prilike za većinu hronično bolesnih. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i osobama sa disajnim tegobama. Kod osetlјivih osoba mogući su glavobolјa i problemi sa snom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano

Izvor: B92, 30.Dec.2017, 01:40

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano vreme, sa temperaturom do devet stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Ujutru će biti slabog mraza i po kotlinama kratkotrajne magle. Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura minus četiri do jedan, najviša od četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.