Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano, ponegde kiša

U Srbiji će sutra ujutro po kotlinama mestimično biti magla, a tokom dana u većem delu pretežno sunčano, uz dnevni razvoj oblačnosti, mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od devet do 16 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni.

U Beogradu će sutra pretežno sunčano, uz dnevni razvoj oblačnosti u pojedinim delovima grada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Najniža temperatura biće 14 stepeni, a najviša dnevna oko 24 stepena.

U Srbiji će do srede biti promenljivo oblačno, nestabilno, ponegde s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Temperatura će biti oko proseka za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za Srbiju, za nedelju, 13. maj 2017:

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se i dalјe savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Meteoropatske rekcije moguće su u vidu pada radne sposobnosti, poremećaja sna i glavobolјe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U NEDELJU SVE OSIM SNEGA: Sunce, oblaci, kiša i do 27 stepeni!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2017

...Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar Najniža temperatura biće od 9 do 16, a najvisa dnevna od 23 do 27 stepeni..U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, uz dnevni razvoj oblačnosti u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom Najniža temperatura...

Nastavak na Kurir...

Sunčano, oblačno, kiša, do 27 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2017, 00:33

U Srbiji po kotlinama mestimično sa maglom, a tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblačnosti mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom...Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 9 do 16, a najviša dnevna od 23...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.