Sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: Beta, 14.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplo

Vreme u Srbiji sutra će biti pretežno sunčano i toplo, a samo je ujutru u kotlinama moguća magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura od 6 do 15, a najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, s temperaturom od 12 do 26 stepeni.Narednih dana se očekuje sunčano vreme s temperaturama malo iznad proseka. Tek od utorka popodne kreće naoblačenje i pad temperature praćen padavinama. Od četvrtka postepeno razvedravanje.Biometeorološka prognoza za nedelju, 15. septembar 2019:Nastavlјa se povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih. Blagi oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i poremećaja sna. Preporučuje se boravak na otvorenom uz umerenu fizičku aktivnost.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas nas očekuje pretežno sunčano i toplo vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2019, 09:46

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno sunčano i toplo, a samo je ujutru u kotlinama moguća magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Najniža temperatura od 6 do 15, a najviša dnevna od 25 do 29 stepeni...I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, s temperaturom od...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.