Sutra pretežno sunčano i malo toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i malo toplije

U Srbiji će sutra ujutro po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, posle podne i uveče u skretanju na ugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od deset od 10 do 16 stepeni, a najviša od 27 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije. Vetar će biti slab, severozapadni, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << podne i uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 16, a najviša oko 28 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i sve toplije, a u sredu i četvrtak maksimalna temperatura će biti od 33 do 37 stepeni.

U četvrtak uveče i u toku noći na severozapadu Srbije, a u petak ponegde i u ostalim krajevima uz više oblačnosti predviđaju se prolazna kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 5. avgust 2019:

Očekuje se relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Tegobe su moguće kod srčanih bolesnika i astmatičara, pa im se savetuje oprez.

Meteoropatske reakcije se mogu javiti u blažem obliku. Starijim i osetlјivim osobama se preporučuje da izbegavaju veće fizičke napore i duže izlaganje toploti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.