Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2020, 11:10

Sutra pre podne suvo, popodne padavine

Vreme u Srbiji sutra će biti promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, pre podne uglavnom suvo, a posle podne, uveče i noću očekuju se kiša, pljuskovi i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Ponegde je moguć jak pljusak sa gradom.

Duvaće umeren i jak, južni i jugozapadni vetar.

Najniža temperatura od devet do 19, a najviša od 24 na zapadu do 29 stepeni na istoku i jugoistoku.

U Beogradu će takođe biti promenljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oblačno, toplo i vetrovito. Pre podne će uglavnom biti suvo, a kasno posle podne, uveče i noću očekuju se kiša, pljuskovi i grmljavina.

Najniža temperatura biće 19, a najviša 27 stepeni.

Narednih sedam dana u Srbiji će biti promenljivo oblačno i toplo, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najviša temperatura od 24 do 28 stepeni.

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa disajnim problemima. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, bolova u mišićima i pada koncentracije će u drugom delu dana biti u pojačanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ponovo uključen meteoalarm: Stižu pljuskovi i grmljavina FOTO

Izvor: B92, 05.Jun.2020, 07:01

Vreme u Srbiji biće promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, pre podne uglavnom suvo, a posle podne i uveče očekuju se pljuskovi i grmljavina, saopštio je RHMZ...Ponegde je moguć jak pljusak sa gradom...Duvaće umeren i jak, južni i jugozapadni vetar...Najniža temperatura od devet do 19, a najviša...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.