Sutra počinje Beogradski tango festival

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje Beogradski tango festival

Tango spektaklom u Kolarčevoj zadužbini, sutra počinje VII Internacionalni beogradski tango festival, koji organizuje Beogradska tango asocijacija.

Publici će se predstaviti priznati domaći orkestar "Beltango kvintet", a na sceni će im se pridružiti tango plesači iz Buenos Ajresa, Maksimiliano Kristiani i Monika Para i Gustavo Rosas i Žizela Natoli, kao i gosti iz Budimpešte Josip Bartulovič i Petra Banhidi.

Festival će biti nastavljen 5. i 6. novembra gala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plesnim večerima u Domu Vojske Srbije, a tokom trajanja manifestacije biće organizovane i majstorske radionice.

Na programu će biti numere iz različitih epoha.

Pokrovitelji festivala su i ove godine opština Stari grad i Sekretarijat za kulturu grada Beograda.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem tango festivalu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.