Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno s kišom

Vreme u Srbiji sutra će biti oblačno s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Jutarnja temperatura od 10 do 14, a najviša dnevna od 20 do 24 stepena.

I u Beogradu će biti oblačno s kišom, a temperatura će se kretati između 13 i 23 stepena.

Srbiju narednih dana očekuje nestabilno vreme s čestim padavinama.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 2. jun 2019:

Promenlјivo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i nestabilno vreme može izazvati tegobe kod većine osetlјivih osoba. Izvestan oprez se i dalјe savetuje srčanim i psihičkim bolesnicima, kao i astmatičarima. Kod meteoropata se očekuju reumatski bolovi, nervoza i glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nema predaha: U Srbiji i danas oblačno sa kišom

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 08:29

Vreme u Srbiji i danas će biti oblačno s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Jutarnja temperatura iće od 10 do 14 stepeni, a najviša dnevna od 20 do 24 stepena...I u Beogradu će biti kišovito, a temperatura između 13 i 23 stepena...Promenlјivo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.